За нас

 

∗ Сайт за връзките ни с другите и нас самите. За опита, който трупаме, вървейки по пътя. За уроците- научени или не съвсем. Какви ще са моите следи, зависи само и единствено от мен.∗

Поли

 Павлина Замфирова- естетично настроена дама с чудесен вкус и златни ръце. Финесът и красотата са неизменно около нея дори и в делника.

Работи и с деца. Човек може да научи много не само за различните техники. Най- любопитното е как детайлът  променя визията и настроението. Да го сътвориш със собствените си ръце- неоценимо.

Интереси в областта на декупажа, скрапбукинга, плъстене и фелтинг- техники на обработка на вълна. В електонния магазин на сайта ще Ви представи всички красоти от меню "Декупаж и покани".
 

portret black∗  Казвам се Ивелина Медникарова. Живея във Варна. По образование съм филолог, по призвание- учител,  по професия- застраховател, а ежедневно- майка на 3 деца. Подписвам текстовете с "Мисис и Мистър Грийн", защото търся чистите отношения, природните закони, традицията, новостите и естествените неща. Сайтът е изцяло с авторски текстове. В днешно време е много трудно да се обградиш със съмишленици. Това е целта ми- да срещам "нормални хора", които  се радват на малкото от сърце. 

Виртуалното пространство е още един начин големите мечти да се сбъднат. Най- малкото заради синергията на енергиите 🙂 Ако всеки намери темата си тук, ще бъде постигната цел∗

 

∗ Тук ще намерите теми, които вълнуват всяко семейство. Моделите са много различни, но това не пречи радостите и проблемите  да са доста близки.
      Семейството не е от деца, възрастни и домашни любимци. То е цяло- един за всички,всички за един. Колко от законните семейства са проформа и колко от незаконните- истински. Критерият е само един - членовете на семейството се подкрепят и обичат въпреки "че" и независимо "от".
     Най- важните хора- аз и семейството ми. Ако съм здрав и удовлетворен и най- близките ми хора са спокойни и щастливи, то моят живот е перфектен. Постигна ли това за себе си- постигнал съм го и за света.∗